HIKE Kornfri Kat 10 kg

459.00 DKK

HIKE Cat er dansk kornfrit fuldfoder til voksne katte af alle racer og størrelser.

 

Opdateret opskrift og pillestørrelse!

Kategori:

HIKE Cat er sammensat ernæringsmæssigt korrekt til katte af alle racer og størrelser. Et nøje afstemt indhold af fedt- og olier, der sammen med indholdet af vitaminer og mineraler er med til sikre, at katten bevarer et godt helbred samt en smuk og skinnende pels. Opskriften er med funktionelle fibre fra roesnitter, der giver en god tarmslimhinde og afhjælper hårboller, som mange katte danner, når de rengør sig. Fibrene mindsker opkast af hårbollerne – i stedet kommer hårbollerne ud med afføringen. Maden er udviklet som urinforsurende kost. Det støtter sunde urinveje ved delvist at forebygge urinvejssten (struvitsten og krystaller). Yucca shidegara mindsker lugten fra kattebakken.

Vi anvender friske råvarer, der nænsomt bliver tørret for at bevare kraften, den gode smag og for at undgå unødvendige konserveringsmidler. Katte er fra naturens side kødædere og derfor udgør de animalske proteiner i HIKE CAT hele 93% som kommer fra kylling, kalkun, gris og and.

Fodervejledning

Fodringsvejledning:

Kan serveres tørt eller opblødt i 1-2 dl. vand pr. 100 g. Den anbefalede daglige mængde afhænger bl.a. af kattens vægt, alder, køn, race og aktivitetsniveau. Hold derfor øje med kattens vægt og juster den daglige mængde om nødvendigt. Katte skal altid have adgang til rent frisk vand!

Vægt

Vejl. daglig mængde

2 kg

30 g

4 kg

60 g

6 kg

90 g

8 kg

120 g

10 kg

155 g

Bemærk at ovenstående mængder er vejledende. Ikke to katte er ens og du kender din kat bedst. Derfor er dine øjne de bedste til at vurdere om der skal mere eller mindre i skålen.