HIKE Ledtilskud 400 g

498.00 DKK Inkl. moms

Kompromisløs kvalitet til din hund.

HIKE led og mobilitets tilskud.

Kategori:
Produktinformation “HIKE Ledtilskud 400 g”

Sunde og smidige led er vigtigt for velvære og mobilitet. HIKE Ledtilskud er specialfremstillet, dobbeltvirkende tilskud med næringsstoffer til leddene, der ved regelmæssig brug bevarer og beskytter funktion og mobilitet, hvis hunden har følger af høj alder, slitage eller skader. Hurtigtvirkende med en mærkbar effekt efter 2-3 uger.

HIKE ledtilskud indeholder høj koncentration af 5 aktivstoffer, der undstøtter hinanden og sikrer den bedst mulige virkning:

Hyaluronsyre øger ledvæskens viskositet og evne til at binde vand, det har stor betydning for leddets evne til at absorbere stød og forebygge skader på ledbruskens ved høje belastninger.

Grønlæbet musling øger leddets produktion af glucosaminglykaner, der er de vigtigste næringsstoffer og byggesten til en sun ledbrusk. Den er også vigtig for leddets egen produktion af hyaluronsyre, som har stor betydning for ledvæskens viskositet og leddets støddæmpende og “smørende” effekt.

Chondroitinsulfat øger ledbruskens evne til at binde vandmolekyler, som er vigtigt for bruskens elasticitet og bruskcellernes ernæring. Virker også neutraliserende på de aggressive kemiske forbindelser, som er ansvarlige for ødelæggelserne inde i et beskadiget led. Chondroitinsulfat virker også forstærkende og understøttende på effekten af grønlæbet musling.

MSM er bio-tilgængelig organisk svovl i koncentreret form. Svovl indgår i både bindevæv og ledbrusk som en vigtig byggesten, og virker samtidig som katalysator for både chondroitinsulfat og grønlæbet musling. Giver mindre irritation og øget blodcirkulation ved sener og led.

Boswellinsyre naturligt ekstrakt af et indisk ørkentræ (Boswellia serrata) med en enestående virkning på ledfunktion. Styrker bindevævet og leddets eget immunforsvar. Boswellinsyre forbedrer desuden blodtilførslen til beskadiget væv, mindsker irritaion og genoprettet leddets funktionsdygtighed ved hjælp af en biokemisk mekaniske, som er uden bivirkninger, også ved langtidsbrug.

Sammensætning: Ekstrakt af grønlæbet musling, MSM (Methylsulfonmethan), chondroitin sulfat, hyaluronsyre, rapsolie.

Tilsætningsstof pr.kg.: Boswellinsyre 80 g

Analytiske bestanddele:
Protein 30%
Fibre 4,9%
Fedt 1,6%
Aske 27,4%
Natrium 0,1%

Dosering:
1 gram pr. 10 kg kropsvægt dagligt.
(Måleske indeholder ca. 2 g)

Tildeles iblandet foder. Kontinuerlig tildeling anbefales for bedst muligt effekt.

Opbevaring: Tørt og køligt

Netto: 400 g

Fodertilskud til alle hunde.